Zateplení šikmé střechy

Šikmou střechou může unikat až polovina tepelných ztrát rodinného domu. Chceme-li si užít teplotní komfort během letních i zimních měsíců, je nezbytná kvalitní izolace. Investice do snížení energetické náročnosti budovy je bezpečnou a návratnou. Stříkané izolace jsou nejlepší možnou volbou zateplení. Na trhu jsou dostupné různé varianty zateplení, které vám mohou zajistit spolehlivou ochranu, pokud izolační práce provede vyškolený personál.

Izolace ICYNENE nikdy nesesedá, nesmršťuje se, nedegraduje, proto se stává stále oblíbenější. Je to rychlý a efektivní způsob zateplení. Navíc má životnost po celou dobu funkčnosti střešní konstrukce, není tedy třeba izolaci měnit. Záruka na funkčnost izolace ICYNENE je 25 let. Pomocí aplikace se vytváří kompaktní vrstva izolace a nevznikají tak tepelné mosty.

Zateplení šikmé střechy je vhodné pro novostavby i rekonstrukce. Pěna se aplikuje zevnitř a nebo zvenčí, kdy se sundá střešní krytina. Materiál se vždy vybírá dle samotné střešní konstrukce, každá stavba má jiné nároky.

Izolace ICYNENE se může aplikovat až do teploty -38 °C, proto můžeme aplikovat během všech ročních období.

Zavřít menu