Střechy Praha 2020

Ve dnech 6.-8.2.2020 se konal již 22.ročník veletrhu STŘECHY PRAHA. Střechy Praha jsou největší přehlídkou střešních materiálů, střešních oken, okapových systémů, zelených střech, dřevěných konstrukcí, izolací, nářadí a strojů, fasád a solárních systémů. Je místem každoročního setkání předních odborníků, architektů, stavebních inženýrů, techniků, investorů, studentů vysokých škol, představitelů veřejné správy, stavebních firem, řemeslníků, majitelů domů, bytových družstev a široké veřejnosti se zájmem o střechy, rekonstrukce a úsporné bydlení.

V PVA EXPO Letňany se zároveň konal také veletrh For Wood (o dřevěných stavbách, konstrukcích a materiálech), For Pasiv (o úsporném bydlení, nízkoenergetických a pasivních stavbách) a For Therm (o kamnech, krbech a kotlích)

Náš stánek jste mohli zahlédnout v hale 4 na místě 422, kde jsme společně s kolegy z firem Kp Izol, Icyizol, KS izolace, Rofihas, JK izolace, Izo Polka prezentovali izolaci ICYNENE, novinky v oblasti zateplování budov a střešních plášťů a vize do budoucnosti. Veletrh jsme pojali opět ekologicky. A již teď plánujeme další veletrh, kde se s námi budete moct potkat. Budeme vás informovat. 

Zavřít menu